De 2-minutenregel voor Max coilnailer

We leveren iedere keer kwalitatief hoogwaardige producten, daar u wanneer klant iedere keer op uw tacker dien kunnen rekenen. Dit werk van ons echte professional dien natuurlijk ook niet stil aankomen te liggen wegens materiaalpech. Allicht kan zijn het essentieel dat u dan ook uw Max tacker echt verzorging opdat de tacker zo lang geoorloofd bestaan werk blijft doen. In de webshop kan u dan ook naast verscheidene tackers aangaande dit topmerk Max, ook ons omvangrijk assortiment met bevestigingsmaterialen en compressoren vinden. Tackerlplein.nl is ons beleven speler op dit gebied van tackers en verkoopt dan ook weet heel wat jaren verscheidene soorten tackers en de er bijhorende bevestigingsmaterialen.

Tackerplein levert naast alle welbekende zien tackers ook een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Tackerplein levert behalve al die welbekende zien tackers ook de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

De MAX CN55 is uitgerust met ons instelbare luchtuitlaat, robuust pakhuis, stofkap en huisbescherming. Een CN55 schiet nagels over 25 t/m 57mm op draad gelast. 

Tackerplein kan zijn ons websites winkel wegens Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige professionele ondernemers welke zich focussen op een bouw en afbouw in de breedste zin van dit woord.

RGN kan zijn enkele jaren geleden gestart met dit namaken betreffende MAX tackers. Inmiddels bezit RGN een persoonlijk lijn aangaande tackers ontwikkelt welke het opvallend echt read more doen.

Tevens beschikt de hn65 aan een speciale "no mar" neusstuk. Het neusstuk zorgt ervoor het er geen afdruk over de slagpen in het werkstuk is achtergelaten.

De Max CN55 is ons industriele coilnailer welke veeal is aangewend voor het fabriceren aangaande pallets, kisten en kratten. Deze MAX coilnailer kan zijn kwalitatief bijzonder hoogwaardig en robuust en verwerkt rolnagels over 27mm tot 57mm.

De MAX CN452S is uitgerust met een instelbare luchtuitlaat en diepte-instelling, preventie tegen dubbel schieten, comfortabele rubber grip en een losse V neus voor houten vloeren.Een CN452S schiet nagels over 25 t/m 50mm.

Ook bezit een CN565S2 ten op zichtte met bestaan voorganger een smallere neus en contact arm waardoor een inslag ofwel beschadiging juiste hout tot ons minimum wordt teruggebracht. De afdruk aangaande de slagpen kan zijn voor dit werken met deze tacker minimaal.

Tackerplein levert naast al die bekende zien tackers ook een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

De Max HN90 kan zijn geluidsarm, licht met gewicht en heeft ons compacte behuizing. Hierdoor kan zijn een hn90 populair voor bedrijven die onder andere dakkapellen afmonteren.

Door de handvat in te knijpen ontspant een veer van het schietmechanisme en worden een nieten betreffende kracht in dit bouwstof geslagen. Er kunnen nieten betreffende 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt geraken.

Hoe deze MAX tacker werkt kunt u nalezen in de handleiding bij het kopje documenten, in deze handleidingen vindt u tevens alle mogelijke praktische tips vanwege het behandeling betreffende deze tacker.

Tackerplein is ons sites webwinkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige professionele bedrijven welke zichzelf focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin van dit woord.

Coilnailers, dit wordt ook wel ringnagelapparaten genoemd zijn tackers exclusief bedoeld vanwege toepassingen met ons groot volume, waarbij zo weinig geoorloofd tijd verspild mag worden aan bijladen. Ons opslagplaats van ons coilnailer bevat een groot reeks draadgelaste spijkers op rol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *